CONTACT   
     

Vergaderlocatie Veluwe

Wat een goede inspirerende schildersomgeving omgeving voor kunstenaars is, levert doorgaans ook creativiteit op voor andere mensen die geïnspireerd en gemotiveerd de koppen bij elkaar willen steken met Vergaderen Veluwe. Deze creatieve omgeving en artistieke schilders atmosfeer levert een informeel en ontspannen gevoel op. De basisvoorwaarden voor een sterke bijeenkomst Een bijzondere vergaderlocatie en Brainstormlocatie Waar vroeger het graan vermalen werd, worden nu de brains tot creatief malen aangezet. Vergaderlocatie het atelier Unieke vergaderlocatie Onze unieke vergaderlocatie is gebouwd in een kenmerkende industriële agrarische stijl. Functioneel, robuust en oerdegelijk, volgens de principes van de Veluwse boerencoöperaties uit de jaren 50. Tegelijk heeft het hier en daar ook wat Italiaanse trekjes. Zoals de verrassen... Lees meer Vergaderlocatie Veluwe relevante woorden: Vergaderlocatie Veluwe, Inspirerende Vergaderlocatie, Vergaderen Veluwe

 

Unieke vergaderlocatie

Onze unieke vergaderlocatie is gebouwd in een kenmerkende industriële agrarische   stijl. Functioneel, robuust en oerdegelijk, volgens de principes van de Veluwse boerencoöperaties uit de jaren ’50. Tegelijk heeft het hier en daar ook wat Italiaanse trekjes. Zoals de verrassende ritmiek van ramen, fraaie dakstructuren en twee uitdagende graansilo’s die wat weg hebben van stoere Toscaanse torens.

Silogie biedt vijf tweepersoons luxe gastenkamers met veel privacy. De gastenkamers zijn afgewerkt in een industriële stijl waarin de oorspronkelijke silostructuur nog zichtbaar is. De gemetselde silowanden contrastreren met de comfortabele design inrichting.

Vergaderen Veluwe ligt met deze unieke vergaderlocatie tussen de bossen aan de rand van het Veluwedorp Epe. Een gevarieerd landschap van heidevelden en uitgestrekte bossen, overlopend in het weidse rivierengebied rond de IJssel. Zowel de Veluwe als de uiterwaarden zijn een aantrekkelijke omgeving voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers.

Vanuit onze unieke vergaderlocatie loop je vrijwel direct de bossen in. het bos is. In Epe zijn verschillende galeries en er is een ruim aanbod aan eet- en uitgaansgelegenheden.
De unieke vergaderlocatie is een gemeentelijk monument en industrieel erfgoed. In De Malerij is het zeer ruime atelier van schilderenXL waar je op een grootformaat kunt schilderen en inspirerende bijeenkomen, een uitstekende vergaderlocatie.Tevens een kunstgalerie voor hedendaagse kunst,de Silogalerie. Daarnaast zijn in de voormalige silo’s zes gasten kamers van de Bed & Breakfast Silogie.

In combinatie met de vergaderarrangementen kan je deze Vergaderlocatie De Malerij op diverse wijze invulling geven.

 

Vergaderlocatie de ruimtes

De ruimtes en maximaal aantal deelnemers:

Aantal personen per  ruimte

Zaal overzicht

 m2

U -Vorm

Carré

Theater

Kring

School

De Galerie

40

    10

   10

     20

  20

 10

Souterrain Galerie

30

   

  

    

 

 

Atelier

200

    60

   40

    100

  60

40

Buitenterras (niet overdekt)

50

      0

     0

     40

  25

  0

De Souterrain Galerie  en het Terras  zijn alleen in combinatie met andere ruimtes beschikbaar.

Bij gebruik van het Atelier voor twee dagdelen bij > 20 personen zijn de andere ruimtes als subruimte beschikbaar. 


Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op

Vergaderlocatie de ruimtes, Vergaderlocatie Galerie, Vergaderlocatie De Malerij

Relevante woorden: Vergaderlocatie de ruimtes, Vergaderlocatie Galerie, Vergaderlocatie De Malerij

Vergaderlocatie de ruimtes, Vergaderlocatie Galerie, Vergaderlocatie De Malerij

Relevante woorden: Brainstormlocatie, Inspirerende Vergaderlocatie, Vergaderlocatie De Malerij
Relevante woorden: Bijzondere vergaderlocatie De Malerij, Brainstorm, Vergaderlocatie Veluwe, Vergaderarrangementen Veluwe, Unieke vergaderlocatie, Vergaderlocatie De Malerij


 

 

Recensie: Bijzondere overnachtingen

H van Harten - Groningen

We hebben enorm genoten van onze overnachting hier. We sliepen in de Torenkamer, erg luxe en ruim. Alles was aanwezig en ook het ontbijt met het kistje was enorm compleet. Al met al één van de mooiste plekken waar we ooit overnacht hebben. Echt verbeterpunten kan ik niet bedenken.Neem contact op


Telefonisch contact


Vergaderen Veluwe

Bijzondere vergaderlocatie

Vergaderarrangementen


Vergaderarrangementen Veluwe Creatief vergaderen Vergaderen in Steil Inspirerend vergaderen Landelijk vergaderen

Vergaderlocatie Veluwe


Unieke vergaderlocatie Vergaderlocatie de ruimtes Vergaderlocatie het atelier

Teambuilding Veluwe

Teambuilding Veluwe in De Malerij Teambuilding Veluwe indoor Teambuilding Veluwe outdoor Teambuilding Veluwe workshop